A Network Error has Occurred

Ask for help, and find others with the same issue.
HidexHoldings
Posts: 7
Joined: Fri Jul 28, 2017 5:49 am

Re: A Network Error has Occurred

Sat Jun 13, 2020 9:07 pm

Derrik ∞ GHz wrote:
Sat Jun 13, 2020 2:13 pm
HidexHoldings wrote:
Sat Jun 13, 2020 2:20 am
Yes, I get an error code. It says; "The page cannot be displayed. (80710a06)".
Make sure you type in the urls exactly. http works, https does not (don't put the s).
Yes I tried going to http://mgo2.savemgo.com/hi and I get the same error. If I go to something like https://www.cnn.com/ google.com or CNN.com it always works.

I made sure the (s) is not there.
User avatar
Derrik ∞ GHz
Site Admin
Site Admin
Posts: 1020
Joined: Mon Jun 18, 2012 8:02 pm

Re: A Network Error has Occurred

Sun Jun 14, 2020 10:04 pm

HidexHoldings wrote:
Sat Jun 13, 2020 9:07 pm
Yes I tried going to http://mgo2.savemgo.com/hi and I get the same error. If I go to something like https://www.cnn.com/ google.com or CNN.com it always works.

I made sure the (s) is not there.
Sorry, I forgot about the initial reason that I made that link in the first place...
It's interesting that you don't get an error with CNN, but you get an error going here.
I would guess that your system date is slightly off where CNN works but the other site doesn't. But you said that it's correct, right? If it's correct then I'm not sure.
It could be that your ISP is blocking your connection to certain sites, but that depends on where you live.

And you are on FW 4.86, right? Or at least 4.81+?
HidexHoldings
Posts: 7
Joined: Fri Jul 28, 2017 5:49 am

Re: A Network Error has Occurred

Mon Jun 15, 2020 12:05 am

Derrik ∞ GHz wrote:
Sun Jun 14, 2020 10:04 pm
HidexHoldings wrote:
Sat Jun 13, 2020 9:07 pm
Yes I tried going to http://mgo2.savemgo.com/hi and I get the same error. If I go to something like https://www.cnn.com/ google.com or CNN.com it always works.

I made sure the (s) is not there.
Sorry, I forgot about the initial reason that I made that link in the first place...
It's interesting that you don't get an error with CNN, but you get an error going here.
I would guess that your system date is slightly off where CNN works but the other site doesn't. But you said that it's correct, right? If it's correct then I'm not sure.
It could be that your ISP is blocking your connection to certain sites, but that depends on where you live.

And you are on FW 4.86, right? Or at least 4.81+?
I'm on FW 4.86.

Return to “MGO2 Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Discord

Forum Theme