Page 1 of 1

Help please

Posted: Sat May 11, 2019 2:10 pm
by SS COLOMBO
Sup guys I neeed help when I'm in mgo 2 menu and it says login it keeps saying unable to connect server i turned off my console and turned on and it keeps saying this tho !!

Re: Help please

Posted: Sat May 11, 2019 5:18 pm
by Dio
Is it still doing it or is it working now?

Re: Help please

Posted: Tue May 14, 2019 4:39 pm
by SS COLOMBO
It ain't working still

Re: Help please

Posted: Tue May 14, 2019 4:46 pm
by jayisdeadd
Same thing here’

Re: Help please

Posted: Tue May 14, 2019 4:53 pm
by Derrik ∞ GHz
Fixed, sorry.

Re: Help please

Posted: Sun Jun 23, 2019 11:48 am
by nomad7722
I do not know what I'm doing wrong. I played at OFW 2 years ago. And now. It constantly shows me that I need to upgrade to 2.0I need to restart reboot or something else. Is the old zip valid from 2 years ago or has it new?
Sorry google translate :oops:

Re: Help please

Posted: Tue Jun 25, 2019 5:29 pm
by Derrik ∞ GHz
nomad7722 wrote:
Sun Jun 23, 2019 11:48 am
I do not know what I'm doing wrong. I played at OFW 2 years ago. And now. It constantly shows me that I need to upgrade to 2.0I need to restart reboot or something else. Is the old zip valid from 2 years ago or has it new?
Sorry google translate :oops:
Your old install should work just fine. It sounds to me like you're using a different disc than the backup you restored to the PS3.
Either that, or the game data was deleted somehow. If you need to reinstall, then you can do it this way without formatting: