ERROR (0X80710013)

Ask for help, and find others with the same issue.
jamierogerson1991
Posts: 17
Joined: Wed Jun 01, 2016 8:00 pm

ERROR (0X80710013)

Thu Mar 02, 2017 8:13 pm

ok guys so ive not played since around xmas time i went on today installed the new launcher and now i get the error message when trying to boot up saying

Failed to connect, are your network settings good?
failed to recive http response...(0X80710013)

can someone please help im totally lost what to do next
User avatar
GHzGangster
Site Admin
Site Admin
Posts: 844
Joined: Mon Jun 18, 2012 8:02 pm

Re: ERROR (0X80710013)

Fri Mar 03, 2017 4:22 am

jamierogerson1991 wrote:ok guys so ive not played since around xmas time i went on today installed the new launcher and now i get the error message when trying to boot up saying

Failed to connect, are your network settings good?
failed to recive http response...(0X80710013)

can someone please help im totally lost what to do next
You can try putting your DNS to automatic, and it should let you update.
If you put your DNS on automatic, and it still doesn't work, then you need to see what's wrong with your network settings.
Image
User avatar
GHzGangster
Site Admin
Site Admin
Posts: 844
Joined: Mon Jun 18, 2012 8:02 pm

Re: ERROR (0X80710013)

Fri Mar 03, 2017 5:39 am

I did forget to mention too, make sure you're on a 4.80 or 4.81 CFW.
@jamierogerson1991
Image
jamierogerson1991
Posts: 17
Joined: Wed Jun 01, 2016 8:00 pm

Re: ERROR (0X80710013)

Fri Mar 03, 2017 4:59 pm

im on 4.80 rebug ive just tested somthing on my ps3 i went to do an easy internet connection test and all its saying is the attempt to obtain an IP adress timed out
ive tried wired and wireless?
any ideas and anyone eles had this problem?
jamierogerson1991
Posts: 17
Joined: Wed Jun 01, 2016 8:00 pm

Re: ERROR (0X80710013)

Fri Mar 03, 2017 5:23 pm

looks like i have no internet connection to my ps3 at all even the browser wont load :/

must be the ps3 itsself as my ps4and every other device is working fine through my net could it be anything on rebug making this happen ?
User avatar
GHzGangster
Site Admin
Site Admin
Posts: 844
Joined: Mon Jun 18, 2012 8:02 pm

Re: ERROR (0X80710013)

Sat Mar 04, 2017 10:15 am

jamierogerson1991 wrote:looks like i have no internet connection to my ps3 at all even the browser wont load :/

must be the ps3 itsself as my ps4and every other device is working fine through my net could it be anything on rebug making this happen ?
Rebug would not be causing issues.
I would see about looking at your PS4 connection info, and use that for the PS3. Just be sure to change the last number in the IP address (anything over 200 is usually safe).
Image
User avatar
president trump
Posts: 416
Joined: Tue May 17, 2016 5:18 am

Re: ERROR (0X80710013)

Sat Mar 04, 2017 3:27 pm

Make sure you install the Jan 22nd launcher update.

MGO2R Launcher.pkg: https://mega.nz/#!YsYmjJZT!bOV2nMijWHn8 ... PD7dBsyjyM. (Jan 22nd, 2017).
I've resigned. I am no longer involved with SaveMGO.
Magnusfication
Posts: 9
Joined: Sun Mar 12, 2017 6:51 pm

Re: ERROR (0X80710013)

Sun Mar 12, 2017 6:58 pm

Hi,

I've got the same error when I tried to log on the other night. Its been a few weeks since I last played mgo, I did download the new launcher and upgraded to 4.81 last month, and everything worked fine. For some reason I get this error even though I didn't change anything on my ps3.
Help please :D
User avatar
GHzGangster
Site Admin
Site Admin
Posts: 844
Joined: Mon Jun 18, 2012 8:02 pm

Re: ERROR (0X80710013)

Sun Mar 12, 2017 7:49 pm

Magnusfication wrote:Hi,

I've got the same error when I tried to log on the other night. Its been a few weeks since I last played mgo, I did download the new launcher and upgraded to 4.81 last month, and everything worked fine. For some reason I get this error even though I didn't change anything on my ps3.
Help please :D
Try changing your IP address, if it's static, or try using an automatic ip.
Image
Magnusfication
Posts: 9
Joined: Sun Mar 12, 2017 6:51 pm

Re: ERROR (0X80710013)

Sun Mar 12, 2017 9:29 pm

Thanks but i already tried that. I had it set ro auto before, so i changed it to manual eland back to auto, but it didnt work.

Return to “MGO2 Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Latest Posts

Discord

Forum Theme