Page 1 of 1

Problem for host

Posted: Fri Dec 07, 2018 11:18 pm
by Lolloroma
Hello 3 days ago i put fiber than adsl, i try to host but no1 can join my room why??

Re: Problem for host

Posted: Tue Dec 11, 2018 11:30 am
by Lord Psycho
Prova ad andare nelle settings del router abilitando DMZ sulla porta dedicata alla ps3 (se non sai come fare prova a cercare qualche guida su google o a smanettare)

Re: Problem for host

Posted: Wed Jan 09, 2019 8:30 pm
by president trump
Try enabling DMZ in your router settings for your PS3.